حفظ سلامت در روزه داری

  • تاریخ انتشار: 1403/11/23
  • 31 بازدید
  • 3 دقیقه

توضیحات محتوا حفظ سلامت در روزه داری

تغذیه در زمان افطار :

1_ شروع افطار با یک لیوان شیر و یک یا چند عدد خرما

2_ افطار را می‌توان متناظر با صبحانه در نظر گرفت.

3_ مصرف 15 تا 20 درصد انرژی دریافتی طی روز در هنگام افطار

4_ افطار کردن پس از اذان مغرب بدون تاخیر طولانی

5_ مصرف مواد غذایی مایع و سبک به همراه ترکیبی از غلات ترجیحاً نان از نوع سبوس‌دار در زمان افطار

6_ مصرف مایعات گرم مانند آب جوش یا چای کمرنگ به جای آب سرد برای شروع افطار

7_مصرف مواد غذایی حاوی فیبر و قندهای پیچیده از قبیل سبزیجات و نیز انواع میوه به جای استفاده از ترکیبات حاوی قندهای ساده و چربی فراوان 8_ عدم مصرف فراوان از آب و انواع شربت‌ها به بهانه کنترل تشنگی 9_ در نظر گرفتن 15 تا 20 دقیقه زمان برای خوردن افطار