حفظ سلامت در روزه‌ داری

  • تاریخ انتشار: 1403/12/23
  • 13 بازدید
  • 1:30 دقیقه

توضیحات محتوا حفظ سلامت در روزه‌ داری

یک رژیم غذایی متعادل برای حفظ سلامت و فعالیت فرد در طی ماه رمضان کافی‌ست.

اختلالات به وجود آمده در این ماه ناشی‌ست از:

1_ مصرف زیاد از حد غذا

2_ مصرف نامتعادل غذا

3_خواب کم بدن ما در حالت افطار در حالتی است که در حال استراحت کامل است بنابراین در زمان افطار باید از مواد غذایی استفاده شود که به طور ناگهانی به دستگاه گوارش فشار وارد نشود.

توصیه می‌شود:

1_ در زمان افطار، روزه خود را با چند عدد خرما و یک استکان چای یا شیر ولرم باز کنید.

2_ بین افطار و شام خود فاصله‌ای را در نظر بگیرید؛ مثلا نماز بخوانید.

3_ شام را با غذاهای سبک، کم قند و فیبردار مثل سوپ، سبزیجات، سالاد و... آغاز کنید‌.

4_ درنهایت شام اصلی را میل کنید.